Yes! Nu är vi på gång. Det är samma sak varje vår, man ligger på knä och plåtar dom första Vintergäcken. När man ligger där på alla fyra ser det ut som om man ber. Men lite vördnad känner man allt inför moder naturs framförande av våren.

 

Nu går det undan. Man liksom småskuttar mellan alla vårsensationer. Det här är en gulblommande Julros som stolt visar upp sig

 

Påskliljorna bryter kraftfullt upp genom jorden. Man  hör hur marken pustar och flåsar för att riktigt vakna upp ur sin djupa vintersömn.

 

Ta mej tusan om man inte hör en massa stråkar nu också när krokusen  öppnar sig för solen. Man vill bara omfamna allt och alla.

 

När Backsippan blommar är det nära att man får andnöd. Hade det varit frågan om att rösta så hade jag lagt många poäng här. Backsippan har tillråga på allt en vacker fröställning också.

 

 

Vi har nu förflyttat oss bort till dammen för att spana in Kabblekan. Mer gult än så här får man inte. Det är nästan så att man är rädd att kameran ska ge upp.

 

Här kommer primulan! Nu vet jag att det blir en fin sommar

 

Att gå barfota i gräset, kan det bli mer klassiskt. En skön sak hände i somras var när vi hade "öppen trädgård. En äldre dam frågade försynt  - Får jag ta av mig skorna och gå barfota i gräset?        - Varsågod damen.