Välkommen till

Bodil och Gerry hälsar er varmt välkomna till vår digitala trädgård !                    Vi flyttade hit våren 1988, trädgården var då förfallen och till största delen fylld med kirskål, vackert, visst men inte just här.  Trädgården  ligger i Sveriges sydligaste stad Trelleborg och den är 2000 kvm stor.

Om ni har tid och lust får ni gärna följa med på en guidad tur. Ni få då bl.a. se blommor, dammar, surjordsparti, stenpartier, japansk inspirerad trädgård, perennrabatter, kaktusar, fåglar, fiskar plus en hel del annat. Gerry blir er guide på rundturen.

- Intresset för trädgård har jag nog ärvt av min morfar och min mor.  Trädgården som var på 1000 kvm utökades år 2000 med det dubbla. Den nya delen kallar vi parken (ambitiöst va?) Min filosofi med trädgården är just filosofin, jag är mer intresserad av varför vissa växter står där dom står och samspelet med sten, stubbar, gångar osv. Jag är ingen samlare, men måste erkänna att det trots allt blivit en hel del växter genom åren.

 Jag blir glad om ni vill skriva något i gästboken, och har ni några frågor så svarar jag gärna.

Alla bilder har jag tagit i trädgården 2004. Bilderna är mina och jag hoppas att detta respekteras.

 

Jag och min ständige följeslagare: Gizmo sommaren 2004. Bilden är tagen av vår dotter Rebecca, som även har haft nöjet att göra tofsar i mitt hår.

Välkommen på en rundtur 2004!

 

Skriv gärna i gästboken, det går också att skriva ett E-mail.

 

 Besöksräknare